Angel Dust Pre Workout

Angel Dust Pre workout

Angel Dust Pre Workout van Skull Labs is bekend door de DMAA/DMHA ingrediënten. Wilt u een Pre workout bestellen met dit ingrediënten profiel. Bekijk dan onze dark supplements. Wij hebben ideale DMHA combinaties voor de hardcore Pre-workout liefhebber.

Angel Dust Pre workout legaliteit

Angel Dust Pre-workout bevat DMAA, waardoor het niet makkelijk legaal te kopen is en onder de toonbank wordt verhandeld. Hierdoor worden er ook veel ongereguleerde en gevaarlijke stoffen toegevoegd aan de Angel Dust, omdat de illegale stof bijna niet te krijgen is of te duur is om aan te komen. Opmerkelijk is ook dat Angel Dust is vernoemd naar een verboden drug. PCP of Angel Dust was een narcosemiddel dat aanvankelijk werd ontwikkeld voor operaties bij mensen. Uiteindelijk werd het een verboden drug.

In onze ervaring wordt vaak niet transparant gehandeld rondom deze pre-workout en daarom bieden wij de Bomb Pre-workout in combinatie met DMHA aan. Wij hebben gemerkt dat de Bomb pre-workout Ideaal is te combineren met DMHA in betrekking tot de smaak en de werking. Bij een voorgemengde Pre wordt de DMHA in een voorgemengde pot ook niet goed verspreid, waardoor je veel te hoge doseringen ongereguleerd binnen krijgt. 

Om u een goede kwaliteit te kunnen bieden, bieden wij lab-getest DMHA aan, zodat u tenminste zeker kunt zijn wat u neemt, en dat we u ook die garantie kunnen bieden. Bestel direct u DMHA Pre-workout combinatie van 600 gram voor slechts €45. Ophalen In Tilburg is mogelijk of we kunnen het bezorgen/verzenden. Stuur ons een appje voor de voorwaarden.

Dus kort samengevat voor u;

  1. Mensen verkopen vooral DMHA in plaats van DMAA als je geluk hebt.
  2. Als je geen geluk hebt zitten er andere onbekende gevaarlijkere stoffen in een DMAA pre workout
  3. DMAA Pre-workouts zijn illegaal en daarom minder goed gereguleerd
  4. Hierom verkopen wij enkel de ‘schonere’ variant namelijk DMHA welke nog niet illegaal is en daardoor beter getest.
  5. Wij verkopen enkel DMHA los en niet premixt, omdat dit een stof is die je voorzichtig moet doseren.
  6. Bestel onze DMHA los of in combinatie met een pre-workout en u kunt gewoon met pin betalen.
  7. Wij bieden ook bekende SARMS aan voor de liefhebbers van het grijze gebied van supplementen.
Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, maakt onze site gebruik van cookies.
cookie policy.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTEER ONS!
Wat zoek je in Partdo?