Funcaps

slider image

Funcaps is de hoofdleverancier van RNWB, oftewel Right Now Winkel Brabant. Onze kwaliteit van onze chemicals is dus zo afgestemd, zodat wij samen met funcaps de beste kwaliteit chemicals kunnen bieden. RNWB is een vooraanstaande 24/7 bezorgdienst die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige research chemicals. Denk hierbij aan verschillende Benzodiazepinen, H-Kamagra, O-DMST (Tramadol) en Pagoclone. Met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid streeft RNWB ernaar om klanten te voorzien van de beste research chemicals die beschikbaar zijn.

Research Chemicals kopen en direct bezorgd/afhalen?

RNWB is uniek in zijn soort, omdat u research chemicals kunt afhalen bij ons of direct bij u thuis bezorgd kunt krijgen door onze eigen koerier. U kunt natuurlijk ook duidelijke instructies geven zodat dit discreet gebeurt, want wij begrijpen dat niet iedereen hoeft te weten dat u dergelijke producten besteld. Wij bezorgen letterlijk 24/7 dus ook in de nacht en u kunt vaak ook pinnen aan de deur. Wij vertrekken vaak uit Tilburg/Brabant en vragen bij verre bestellingen vaak een aanbetaling/bezorgkosten dus houdt hier a.u.b. rekening mee. Bekijk ons gehele assortiment nu!

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor research chemicals, maar ook voor SARMs zoals RAD-140 en MK-677. Daarnaast bieden wij koude dranken aan en fungeren wij tevens als biertaxi. Bekijk hieronder een korte preview van onze bestsellers.

Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, maakt onze site gebruik van cookies.
cookie policy.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTEER ONS!
Wat zoek je in Partdo?