Illegale Pre workout

Illegale Pre-Workout

Je kent ze wel, de bekende illegale DMAA Pre-workouts. Enkele bekende voorbeelden zijn de oude Jack3d en de Crack pre-workout van Dark Labs. De echte kenner weet dat het begon met de Jack3d workout in de jaren 90. Dit was een van de sterkste pre-workouts toen het geheime ingrediënt DMAA werd toegevoegd. Zijn deze pre-workouts nog legaal verkrijgbaar en zijn ze nog wel hetzelfde als toen?

DMAA Pre workout illegaal of legaal?

Crack Pre-workout en de oude Jack3d bevat DMAA, waardoor het niet makkelijk legaal te kopen is en onder de toonbank wordt verhandeld. Hierdoor worden er ook veel ongereguleerde en gevaarlijke stoffen toegevoegd aan de Crack, omdat de illegale stof bijna niet te krijgen is of te duur is om aan te komen. In onze ervaring wordt vaak niet meer transparant gehandeld rondom deze pre-workouts sinds DMAA illegaal werd. Daarom bieden wij de Bomb Pre-workout in combinatie met DMHA aan. Wij hebben gemerkt dat de Bomb pre-workout perfect samen gaat met DMHA en dat je het zo ook beter kunt doseren. Vaak wordt de DMHA in een voorgemengde pot ook niet goed verspreid, waardoor je veel te hoge doseringen ongereguleerd binnen krijgt. 

Om u een goede kwaliteit te kunnen bieden, bieden wij lab-getest DMHA aan, zodat u tenminste zeker kunt zijn wat u neemt, en dat we u ook die garantie kunnen bieden. Bestel direct u DMHA Pre-workout combinatie van 600 gram pre-workout voor slechts €45. Hier haalt u 50 servings uit, wat natuurlijk een koopje is. Ophalen In Tilburg is mogelijk of we kunnen het bezorgen/verzenden. Stuur ons een appje voor de voorwaarden.

Dus kort samengevat voor u;

  1. Mensen verkopen vooral DMHA in plaats van DMAA als je geluk hebt.
  2. Als je geen geluk hebt zitten er andere onbekende gevaarlijkere stoffen in een DMAA pre workout
  3. DMAA Pre-workouts zijn illegaal en daarom minder goed gereguleerd
  4. Hierom verkopen wij enkel de ‘schonere’ variant namelijk DMHA welke nog niet illegaal is en daardoor beter getest.
  5. Wij verkopen enkel DMHA los en niet premixt, omdat dit een stof is die je voorzichtig moet doseren.
  6. Bestel onze DMHA los of in combinatie met een pre-workout en u kunt gewoon met pin betalen.
  7. Wij bieden ook bekende SARMS aan voor de liefhebbers van het grijze gebied van supplementen.
Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, maakt onze site gebruik van cookies.
cookie policy.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTEER ONS!
Wat zoek je in Partdo?