Research Chemicals Groothandel

2-MMC, A-PiHP, NEP, 2F-Ketamine, Bromazolam en meer!

Groothandel nummer

0681523387

RNWB  staat natuurlijk bekend aan het uiterst zorgvuldig uitgekozen assortiment aan Research Chemicals en onze kwalitatieve manier van verpakken en sealen van de chemicals. Onze Chemicals zijn altijd netjes afgewogen en dubbel gecheckt op verontreinigingen of andere kwalitatieve issues. 

Hieronder onze schematische prijzen voor groothandel vanaf 50 gram;

2-MMC Kristalbrokken

 • 50 gram   /  €375  / €7,50 per gram
 • 100 gram  / €595 / €5,95 per gram
 • 250 gram / €1125 / €4,50 per gram
 • 500 gram / €1975 / €3,95 per gram
 • 1KG           / 3450 / €3,45 per gram
 • 5KG           / €2950 / €2,95 per gram
 • 10KG         / €2750 / €2,75 per gram

a-PiHP Kristalbrokken

 • 50 gram   /  €625  / €12,50 per gram
 • 100 gram / €1150 / €11,50 per gram
 • 250 gram / €2625 / €10,50 per gram
 • 500 gram / €4750 / €9,50 per gram
 • 1KG           / €7500 / €7,50 per gram

NEP N-Ethyl Pentdrone Kristal

 • 50 gram   /  €375  / €7,50 per gram
 • 100 gram  / €595 / €5,95 per gram
 • 250 gram / €1125 / €4,50 per gram
 • 500 gram / €1975 / €3,95 per gram
 • 1KG           / 3450 / €3,45 per gram
 • 5KG           / €2950 / €2,95 per gram
 • 10KG         / €2750 / €2,75 per gram

2-FDCK 2F-Ketamine poeder

 • 50 gram   /  €625  / €12,50 per gram
 • 100 gram  / €1150 / €11,50 per gram
 • 250 gram / €2750 / €11 per gram
 • 500 gram / €5000 / €10 per gram
 • 1KG           / €8500 / €8,50 per gram

Gezien de toenemende populariteit van onze producten is te verwachten dat deze op korte termijn onder het verbod zal vallen waar de tweede kamer momenteel al mee bezig is. Volgens het wetsvoorstel van de tweede kamer wordt de subgroep fenethylamines(2C-B achtigen), inclusief de cathinonen(Miauw etc.), verboden samen met synthetische cannabinoïden en fentanyl-achtigen(RC Opiaten O-DSMT). Dit verbod lijkt op zijn vroegst op 1 Juli 2024 in te gaan maar dit kan eerder of zelfs later zijn dus hier kunt u rekening mee houden als u bij ons gaat bestellen. Zodra het verboden is stoppen wij met de verkoop van de cathinonen aangezien wij de andere groepen al niet aanbieden.

Onze ervaring met research chemicals is dat sommige erger en verslavender kunnen zijn dan anderen. Wij verkopen natuurlijk ook alcohol en vergeleken met alcohol lijken de effecten van research chemicals wel minder heftig te zijn en het veroorzaakt ook veel minder overlast/lastige mensen. De mensen die research chemicals onderzoeken zijn meestal niet de types die overlast veroorzaken. Ons standpunt over een verbod is dat wij begrijpen dat stoffen verboden worden, want dit beperkt de beschikbaarheid van stoffen wat voor minder gebruik zal zorgen. 

Voorzorgsmaatregelen volgens RNWB:

Een nog betere oplossing zouden wij een streng gereguleerde verkoop vinden van alle soorten drugs in de vorm van bijvoorbeeld een coffeeshop/smartshops. Hiermee voorkom je ook dat klanten op straat nog gevaarlijkere producten krijgen van gevaarlijke ongecontroleerde handelaren.

 1. Handelaren binden aan vergunningen
 2. Stoffen laten produceren door de overheid
 3. Klanten goed informeren
 4. Band met klanten behouden voor inzage op gebruik
 5. Hulp bieden bij problematisch gebruik
 6. Stoppen van postverzending zonder controle
 7. Controle op leeftijd en gezondheid

Wij hebben een breed assortiment aan Research Chemicals in Tilburg. Wij zullen hieronder per stof een korte toelichting geven wat het is. Let op! Alle research Chemicals zijn niet bedoeld voor menselijke consumptie.

Cathinonen

Laten we beginnen met onze populairste vorm van producten genaamd de cathinonen. Cathinonen zijn synthetische stimulerende stoffen, vergelijkbaar met amfetamines, die de stemming, energie en alertheid kunnen verhogen.

De Research Chemicals die onder de noemer Cathinonen vallen hebben een ding gemeen namelijk dat zij een klasse vormen van chemische verbindingen die structureel vergelijkbaar zijn met cathinon, een stof die van nature voorkomt in de bladeren van de khat-plant. Wat cathinonen gemeen hebben, is dat ze synthetische derivaten zijn van cathinon. Ze delen een gemeenschappelijke basisstructuur met amfetamines en kunnen vergelijkbare stimulerende effecten hebben op het centrale zenuwstelsel.

2-MMC (Miauw, Poes)
2-MMC, is een synthetische stimulerende cathinone met opwekkende effecten, vergelijkbaar met 3-mmc en 4-mmc. Het verschil zit hem in de methylverbindingen waarbij 2-mmc, 1 methylverbinding minder heeft dan 3-mmc zodat het niet op de opiumlijst valt. Gebruikers hebben di product wel eens gesnoven of en in een vloeitje gestopt en geslikt en ervaren verhoogde energie, alertheid en euforie. Wij bieden dit product als pellets of in kristalvorm. 

a-PiHP
a-PiHP is een synthetische cathinon die stimulerende eigenschappen vertoont. Dit product is ontstaan als alternatief voor a-PVP. Gebruikers geven aan dit vooral te roken en ervaren verhoogde energie, euforie en versterkte sensorische waarneming. Wij bieden dit product enkel aan in de puurste kristalvorm.

3-FMC(Miauw, Poes)
3-FMC poeder is een stimulerende stof behorende tot de cathinon-klasse. Het staat voor 3-Fluoromethcathinon en wordt ook wel aangeduid als 3-Fluoromethcathinone. Het is een stimulerende substantie die chemisch verwant is aan andere cathinonen zoals 3-MMC en 3-CMC. De stof kan effecten hebben op het centrale zenuwstelsel, zoals stimulatie en verhoogde alertheid. Het verschil van 3-FMC is dat er niet methyl of chloor is gebruikt in de binding maar in plaats hiervan fluor. Vanwege deze bindingen is dit product moeilijk te kristaliseren en enkel verkrijgbaar in poedervorm. Gebruikers melden dat zij dit product vooral snuiven.

NEP Ethyl-Pentdrone
NEP, ook wel bekend als N-Ethylpentedrone, is een stimulerende research chemical die behoort tot de cathinon-klasse. Het heeft effecten zoals verhoogde energie, euforie en alertheid, en werkt door het verhogen van neurotransmitterniveaus in de hersenen. Pentedrone is ook bekend als α-methylamino-valerophenone. Het is een cathinon met een alkylketen van vijf koolstofatomen en is hiermee chemisch toch wel iets verschillend met bijvoorbeeld 2-MMC en 3-FMC. Daarom valt dit ook niet in de categorie miaw/poes maar het is wel een cathinone. Dit product bieden wij alleen in pure kristalvorm om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Gebruikers melden dat zij dit product fijn stampen en vooral snuiven.

arylcyclohexylamine

Dit is een brede maar iets minder populaire stofgroep dan de catinonen en bekende stoffen die hieronder vallen zijn ketamine achtigen zoals deschloroketamine en 2f-Ketamine.

Arylcyclohexylamines zijn een klasse van chemische verbindingen die een cyclohexylamine-molecuul bevatten, waarbij een arylgroep aan de cyclohexylring is gehecht. Deze klasse van verbindingen staat bekend om zijn psychoactieve effecten en omvat verschillende stoffen die vaak worden gebruikt als dissociatieve hallucinogenen.

Het bekendste voorbeeld van een arylcyclohexylamine is inmiddels op de geneesmiddelenwet namelijk ketamine, een medicijn dat legaal wordt gebruikt als verdovingsmiddel bij mensen en dieren, maar ook recreatief wordt misbruikt vanwege zijn dissociatieve effecten.

Een andere bekende stof binnen deze klasse is phencyclidine (PCP) en ook deze is inmiddels illegaal voor recreatief gebruik. Alternatieve legale RC’s zijn bijvoorbeeld 3-Me-PCP maar deze stoffen hebben nooit echt dezelfde populariteit behaald.

2F-Ketamine

2F Ketamine, ook bekend als 2-FDCK, 2F Ketamine en 2F keta, is een research chemical die bekend staat om zijn dissociatieve competenties. Dissociatief klinkt als een groot woord, maar dit betekent simpelweg dat onderzoekers erachter zijn gekomen dat deze research chemical een effect kan op brengen alsof lichaam en geest gescheiden zijn. De research chemical 2F-Ketamine (2-FDCK) is een designerdrug die RNWB tilburg ook aanbiedt. 2F Ketamine is een minder bekende en recente dissociatieve stof en behoort tot de arylcyclohexylamine-klasse. Het meest populaire en kwalitatieve alternatief voor Ketamine is 2F-Ketamine vandaar dat RNWB Tilburg uitsluitend deze vorm aanbiedt om uw teleurstellingen en tijd te besparen. Dit is ook gelijk de enige RC van de groep arylcyclohexylamine die wij aanbieden.

Benzodiazepinen

Benzodiazepinen zijn een klasse van psychoactieve geneesmiddelen die werken op het centrale zenuwstelsel, waaronder populaire medicijnen zoals diazepam (Valium) en alprazolam (Xanax). Ze hebben kalmerende, angstverlichtende en spierverslappende eigenschappen. Benzodiazepinen versterken de werking van de neurotransmitter gamma-aminoboterzuur (GABA), wat resulteert in een verminderde hersenactiviteit. Hoewel effectief bij het behandelen van angst, slapeloosheid en epilepsie, brengen benzodiazepinen risico’s met zich mee. 

Bromazolam
Bromazolam is qua chemische structuur sterk vergelijkbaar met Alprazolam(Xanax). Bromazolam wordt gemaakt met broom en Alprazolam met Chloor en dit is het voornaamste verschil in chemie tussen de 2. Qua effecten zijn ze dus ook vergelijkbaar.

Bromazolam is een benzodiazepine en heeft vergelijkbare effecten als andere stoffen in deze klasse, zoals kalmerende, anxiolytische (angstverminderende), sedatieve en spierontspannende effecten. Ook wordt het door sommige als slaapmedicatie gezien.

Pyrazolam
Pyrazolam is een benzodiazepine dat wordt gebruikt voor zijn kalmerende en anxiolytische (angstverminderende) effecten. Het heeft een vergelijkbare chemische structuur met alprazolam (Xanax). Pyrazolam wordt vaak voorgeschreven om angststoornissen te behandelen. Hoewel het minder sederend kan zijn dan sommige andere benzodiazepinen, brengt het risico’s met zich mee, waaronder slaperigheid, verminderde coördinatie en afhankelijkheid.

Gefluoreerden

Gefluoreerden research chemicals zijn onderzoeksstoffen die verwant zijn aan de beter bekende stof amfetamine. Het verschil met de illegale varianten waar amfetaminen inzitten, zoals 4-FMP, is dat de stof die wij aanbieden uit deze groep nog wel legaal is.

4-FMA

4-FMA (4-fluormethamfetamine) lijkt erg veel op 4-FA (4-fluoramfetamine). Meer dan de helft van alle 4-FA die in 2021 nog werd verkocht, bleek na een test in een lab 4-FMA te zijn. 4-FMA behoort tot de amfetamine-subgroep en heeft vergelijkbare effecten als MDMA, waaronder euforie, energie en verhoogde empathie. Wij verkopen dit product in de vorm van pellets met een dosering van 130mg.

Welke stoffen worden binnenkort verboden?
Zoals het er nu naar uitziet worden alle cathinonen verboden wat betekend dat Miauw(2-MMC/2-CMC/3-FMC), NEP en a-PiHP verboden worden. 

Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, maakt onze site gebruik van cookies.
cookie policy.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTEER ONS!
Wat zoek je in Partdo?