Sarms Kopen

Sarms Kopen

Heb je interesse in de donkere kant van supplementen? De Dark Supplements afdeling van RNWB bied u nu de beste selectieve androgeenreceptormodulators (SARM) aan en daarbuiten zelfs DMHA Pre Workout combinaties. Al onze supplementen zijn lab-getest en u bent hiermee dus verzekerd van de beste kwaliteit. U kunt bij ons pinnen aan de deur of we kunnen het voor u verzenden. Direct afhalen of bezorgen is ook mogelijk voor de haastige sporters onder ons. 

MK677 Ibutamoren

MK-677, ook wel bekend als Ibutamoren, is een experimenteel medicijn dat wordt onderzocht vanwege zijn potentiële voordelen voor de gezondheid. Het behoort tot een klasse van verbindingen die bekend staan als groeihormoon secretagogen, wat betekent dat het de afgifte van groeihormoon stimuleert door interactie met de ghreline-receptoren in de hypothalamus.

Hoewel MK-677 nog niet volledig is goedgekeurd voor menselijk gebruik, tonen preklinische studies veelbelovende resultaten. Het wordt onderzocht vanwege zijn potentiële voordelen zoals het verhogen van spiermassa, het verbeteren van botdichtheid en het bevorderen van vetverlies. Bovendien wordt het ook bestudeerd vanwege zijn mogelijke rol bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het vertragen van het verouderingsproces.

RAD-140 Testolone

RAD-140, ook bekend als Testolone, is een selectieve androgeenreceptormodulator (SARM) die is ontworpen om de effecten van testosteron te repliceren met minder bijwerkingen. Het is een van de nieuwere verbindingen in de wereld van prestatieverhogende middelen en heeft de aandacht getrokken vanwege zijn potentiële voordelen voor spieropbouw en krachtverbetering.

Testolone werkt door selectief te binden aan de androgeenreceptoren in spier- en botweefsel, waardoor het de eiwitsynthese en spiergroei kan stimuleren zonder veel van de bijwerkingen die gepaard gaan met traditionele anabole steroïden. Dit kan leiden tot significante toenames in spiermassa en kracht, waardoor het aantrekkelijk is voor atleten en bodybuilders die hun prestaties willen verbeteren.

MK-2866 Ostarine

MK-2866, beter bekend als Ostarine, is een selectieve androgeenreceptormodulator (SARM) die aanvankelijk werd ontwikkeld voor de behandeling van aandoeningen zoals spier- en botverlies. Het staat bekend om zijn vermogen om de spiermassa te vergroten en de botdichtheid te verbeteren zonder veel van de bijwerkingen die vaak geassocieerd worden met traditionele anabole steroïden.

Ostarine werkt door selectief te binden aan de androgeenreceptoren in het lichaam, met name die in spier- en botweefsel, en zo de eiwitsynthese te stimuleren. Dit kan leiden tot een toename van spiermassa en kracht, evenals een verbetering van de botdichtheid. Bovendien wordt het soms ook gebruikt om spierverlies tegen te gaan bij mensen met bepaalde medische aandoeningen.

DMHA Pre workout

  1. Mensen verkopen vooral DMHA in plaats van DMAA als je geluk hebt.
  2. Als je geen geluk hebt zitten er andere onbekende gevaarlijkere stoffen in een DMAA pre workout
  3. DMAA Pre-workouts zijn illegaal en daarom minder goed gereguleerd
  4. Hierom verkopen wij enkel de ‘schonere’ variant namelijk DMHA welke nog niet illegaal is en daardoor beter getest.
  5. Wij verkopen enkel DMHA los en niet premixt, omdat dit een stof is die je voorzichtig moet doseren.
  6. Bestel onze DMHA los of in combinatie met een pre-workout en u kunt gewoon met pin betalen.
  7. Wij bieden ook bekende SARMS aan voor de liefhebbers van het grijze gebied van supplementen.
Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, maakt onze site gebruik van cookies.
cookie policy.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTEER ONS!
Wat zoek je in Partdo?